De gekste zoektermen op mijn blog

Ik werk nu al een tijdje met Google Analytics en ik vind het geweldig om te zien hoe waar mijn bezoekers vandaan komen en welke pagina het meest bezocht wordt. Zo vraag ik mij toch altijd af hoe een laptop weet dat ik een vrouw ben en hoe oud ik ben?! Een hele leuke functie op Google Analytics vind ik dat je de zoekopdrachten kunt zien. Af en toe kom ik er eentje tegen waar ik echt van moet lachen. En deze wil ik natuurlijk ook met jullie delen!

Doorzichtige legging
Mijn vraag is nu; wat is een doorzichtige legging?! Ik zou ook niet weten waarom mijn blog als resultaat verschijnt want ik zou oprecht niet weten waar ik het ooit over doorzichtige leggings heb gehad. Bestaan die dingen überhaupt? Ik zou het echt niet weten.

Anouk naked
Helaas, ik ga je nu mededelen dat je geen naked foto’s tegen zult komen op mijn blog. Ik vraag mij ook af welke Anouk we zoeken. Hier is trouwens 21x op gezocht. Blijkbaar heb ik iets belangrijks gemist in mijn leven.

Anouk vrijgezel
Iemand is wel heel geïnteresseerd in Anouk zeg! Iemand wilt desperately weten hoe Anouk er naked uit ziet en of ze vrijgezel is. Ook grappig om te zien dat mijn tweede naam dus heel veel verkeer trekt.

Gekleurde legging
Volgens mij spelen leggings een grote rol op mijn blog. Ik kan mij zelf niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een legging heb gedragen en al helemaal niet wanneer ik er een artikel over heb geschreven. Voor al die mensen die via een ‘legging’ resultaat op mijn blog zijn gekomen: hoe dan? Let me know!

Ik mis vroeger
Dit is echt zo’n zoekresultaat die ik zelf ook in zou kunnen typen op een regenachtige avond in mijn warme bedje. Me too, friend. Ik mis vroeger ook. Dit is denk ik wel de enige zoekterm die ik kan verklaren. Hier heb ik namelijk wél een artikel over geschreven.

Nep habbo
Shit, iemand is achter mijn ultiem geheime guilty pleasure gekomen. Een paar maanden geleden speelde ik ‘nep habbo’ omdat ik mij echt heel erg verveelde. Don’t judge me. Als jij wist dat je 10.000 gratis credits zou hebben zou jij dit ook spelen. Toch?!

Romantisch eten/ romantisch dineren/ romantisch thuis
Een trend in mijn zoekresultaten: romantisch. Yes, er wordt veel gezocht naar mijn romantische artikelen. Er is toch een duidelijke doelgroep voor mijn valentijnsdagartikelen, haha.

Anouk hoer
Oh, nu is Anouk opeens een hoer. Die crush duurde niet lang! Stiekem vind ik het wel grappig dat mensen dit soort dingen serieus googlen. Gelukkig heet ik Léonie dus gaat dit niet direct over mij. Althans, dat is te hopen!

Lekkere selfies
Ik ben heel benieuwd wat voor foto’s deze persoon zou verwachten maar ik weet niet of je deze op mijn blog gaat vinden. Nogmaals, het verbaast mij echt wat sommige mensen googlen!

Wat is jouw gekste zoekterm?

5 Comments

 1. Mariska April 7, 2016

  Haha, wat is dat toch met die leggings. En wat moet je met een doorzichtige? De voorlaatste is ook niet lief zeg.

  Reply
 2. Lottes Anekdotes April 7, 2016

  Hahaha, wat grappig om dat te weten te komen :)

  Reply
 3. Valerie April 7, 2016

  Hahaha, te grappig!

  Reply
 4. Joyce April 7, 2016

  Hahaha, wat grappig om te lezen. Ik heb nog nooit van dit soort zoektermen gehad eigenlijk.

  Reply
 5. Gina April 7, 2016

  Haha, wat een maffe dingen komen er voorbij!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *