Over Léonie Anouk

Wie ben ik?
Ik ben Léonie, een 22-jarig meisje uit een klein dorp in Zuid-Holland. Naast het bloggen ben ik fulltime student Digitale Media & Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Ik hou van fotografie, schrijven en illustreren dus ik gebruik deze blog als creatieve uitlaatklep. Op school leer ik dingen die ik hier goed toe kan passen, zoals vormgeven, lay-outs maken en marketing.

Ik heb mijn jeugd grotendeels in het buitenland doorgebracht. Op mijn 10e verhuisde ik voor 3 jaar naar Zweden en heb daarna nog 5 jaar in Duitsland gewoond. Vanaf mijn 18e verjaardag (10 juni 2013) woon ik weer in Nederland. Mijn ouders wonen nog steeds in het buitenland, dus ik woon eigenlijk op mezelf. Maar dan in het huis van mijn ouders. Ingewikkeld.

Hoe is het begonnen?
Al jaren las ik meerdere blogs en reageerde ik af en toe op forums. Ik vond het leuk om mijn mening met anderen te delen. Ik heb al vaker willen bloggen maar na een tijdje had ik geen ideeën meer. December 2014 kreeg ik opeens het idee om een blog te beginnen. Ik pakte mijn spiegelreflex camera, mijn laptop en begon met schrijven. Het was wel moeilijk om mijn blog een ‘stempel’ te geven. Ik blog niet alleen over fashion, beauty of lifestyle. Het is eigenlijk één groot hersenspinsel en noem het daarom ook een lifeblog. Vanaf 2 mei 2015 blog ik op dit domein. Hiervoor had ik een .wordpress.com maar om het allemaal professioneler aan te pakken heb ik voor een eigen domein gekozen.

Wat kun je verwachten?
Om de dag kun je een nieuw artikel verwachten op mijn blog. Ik heb voor dit schema gekozen omdat ik mijn blog combineer met mijn opleiding. Gedurende de week kun je tips, persoonlijke verhalen, outfits, en beauty artikelen verwachten. En dit allemaal met een persoonlijke twist.

In de media
In mei 2015 werd ik door Stylefruits verkozen tot ‘Blogger van de maand’. Lees hier het interview!

Ik hoop dat je mijn blog leuk vind! Als je iets mist of tips hebt, kun je het mij altijd laten weten. Ik hou van feedback. Veel plezier op mijn blog!