Musthaves die niet kunnen ontbreken op vakantie

Zondag is het eindelijk zo ver! Dan stap ik in het vliegtuig richting Gran Canaria. Maar natuurlijk zijn er musthaves die absoluut niet kunnen ontbreken in mijn koffer! Mijn paspoort, mijn nieuwe zonnebril en oortjes waarmee ik kan genieten van mijn favoriete deuntjes. Benieuwd welke andere accessoires en gadgets er verder nog meer mee gaan in mijn koffer? Lees dan snel verder!

Enkelbandje
Sinds kort ben ik helemaal hooked on de enkelband trend. Ik heb hem nu een week of 2 en ik draag hem dagelijks. Het dragen van een enkelbandje geeft mij zo’n zomers gevoel. Ik ben dus ook van plan om hem iedere dag te dragen op vakantie. Het staat leuk onder een bikini maar ik vind ook dat het gedragen kan worden onder een jurkje tijdens het diner. Wedden dat ik aan het eind van de vakantie een witte band om mijn enkel heb omdat het daar niet bruin is geworden, haha.

Zonnebrand voor mijn hoofd
Ik denk dat veel blonde mensen mij wel snappen als ik zeg dat mijn hoofdhuid altijd verbrand in de zomervakantie. Toen ik een paar dagen geleden bij de Action was zag ik zonnebrand voor ‘hair & scalp’. Het was eigenlijk de bedoeling om een petje te kopen zodat ik mijn hoofdhuid kon beschermen maar ik heb geen leuke kunnen vinden. Ik ga dit product iedere dag gebruiken en ik ben heel benieuwd of het werkt. I’ll keep you updated!

IMG_9816kopie

Oortjes
Iets waar ik voorheen eigenlijk nooit zo veel om gaf waren oortjes. Totdat ik laatst merkte dat mijn treinreizen een stuk sneller voorbij lijken te gaan als ik muziek luister. Hoi, ik ben onder mijn steen vandaan gekomen. De oortjes die ik nu gebruik zijn urBeats van Dr. Dre. Ik twijfelde een tijdje tussen gewone oortjes of een grote headset maar oortjes zijn een stuk makkelijker om mee te nemen. Wat het zo ontzettend handig maakt? Het bijgeleverde tasje waar je ze in kunt opbergen. Zeg maar dag tegen rondzwervende oortjes in je tas. De oortjes zijn te koop via GSMpunt.

Zonnebril
Ik heb een RayBan gekocht! I know, I’m late to the party maar ik kon nooit een leuk model vinden dus ik stelde het kopen van een nieuwe zonnebril heel erg uit. Ik stapte een winkel in, zette voor de grap deze gespiegelde ronde bril op en ik wist het meteen; ik wil deze! Ik maakte een foto omdat ik toch altijd wel iemand anders mening wil weten. Ik liet hem thuis zien en tot mijn verbazing was iedereen enthousiast. Ik heb hem de dag daarna meteen gekocht, zodat ik hem nog lekker op vakantie kan gebruiken. Deze gaat zeker mee!

Wat neem jij mee op vakantie?

3 Comments

 1. Lisa July 2, 2016

  Ik kan echt niet zonder mijn oortjes haha!

  Reply
 2. Lottes Anekdotes July 4, 2016

  Ik heb ook heel bleek haar, dus ik ken die struggle van de verbrande hoofdhuid. Brrrrrr.

  Reply
 3. Laura September 22, 2016

  Ik ben ook helemaal verliefd op enkelbandjes tegenwoordig! Heb ze gelijk op vakantie gekocht:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *