Life Lately #9: lunchen, voldoende en eigen domein

Desktop100-001Wat is er met het mooie weer gebeurd? Het is de laatste tijd zo regenachtig en koud, het lijkt wel herfst. Gisteren gingen we naar het strand om daar te lunchen (I know, daar is het echt het weer voor…) en ik moest zelfs mijn winterjas uit de kast halen! Wanneer wordt het weer mooi?! Deze week heb ik niet veel speciaals gedaan maar heb ik wel mijn eigen domein gekocht! Ik kreeg uiteindelijk toch een voldoende voor mijn herkansing en heb gister heerlijk vis gegeten bij Simonis in Scheveningen. Meer zien van mijn week? Kijk mee!


 

Desktop101Deze week begon met een bezoekje aan de Kruidvat. Daar kocht ik deze highlighter waar ik een review over plaatste. Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en ben er nog steeds erg blij mee. Nog steeds een aanrader dus! Mijn ouders zijn er en ze hebben het hondje ook meegenomen. Hij vindt het altijd heel leuk om tv te kijken maar de laptop vindt hij ook erg interessant. Als hij de toetsen van mijn laptop hoort springt hij meteen op de bank en gaat ie tegen mij aan leunen. Of hij hangt met zijn kop meteen boven het toetsenbord. Bloggen is onmogelijk als hij in de buurt is, haha.

Donderdag kwam the boyfriend bij ons eten en hij had zin in Bobotie. We hadden het al een tijdje niet meer gemaakt en het is echt één van mijn favoriete gerechten. Mijn moeder en ik gingen dus meteen naar de supermarkt om de ingrediënten te kopen. Pff, ze hadden nergens meer de Wereldgerechten Bobotie. Uiteindelijk hebben we er twee bij een kleine supermarkt in het dorp gevonden. Helemaal achterin, verstopt. Weet iemand of deze uit het assortiment gaat? Die andere supermarkten hadden het al helemaal niet meer!

Desktop102Op Twitter liet ik weten dat ik een onvoldoende had gehaald voor mijn herkansing. Dat betekende dat ik mijn P dus niet meer kon halen. Ik baalde zo erg! Ik had een 5,2 gehaald dus het voelde extra zuur. Zo dichtbij maar dus ook zo ver weg. Ik wist meteen dat ik naar de inzage zou gaan want ik was toch wel heel benieuwd wat ik nu weer fout had gedaan. Donderdag was de inzage and guess what! Ik heb nu een 5,8! Propedeuse, I’m coming for you! Bleek dus dat ze meerdere vragen fout hadden nagekeken. Wat ben ik blij dat ik naar de inzage ben gegaan. ‘s Middags ging ik nog even met mijn moeder naar de Xenos en daar kwam ik deze pizza-schaar tegen. Kijk hoe leuk! Je knipt dus je pizza en dan ligt het pizzastukje op dat stuk links. Ben toch wel benieuwd of dit echt goed werkt. Iemand ervaring mee?

Vrijdag krijg ik opeens een melding op mijn telefoon dat ik er 41 minuten over doe om naar mijn werk te rijden. Werk? Ik heb niet eens werk! Geen idee hoe mijn telefoon hier opeens bij komt. Meestal krijg ik vrijdag namelijk te zien hoelang het duurt om naar mijn vriend te rijden. Deze keer was dat dus opeens werk. Toevallig check ik net mijn telefoon en staat er weer ‘work’. I don’t understand.

Jeej, dit weekend kwam mijn nieuwe blog online! Ik zei eerst dat ik mijn eigen lay-out ging maken maar dat was toch iets te moeilijk. Ik heb nu een thema gekocht maar deze wil ik nog aanpassen. Hier moet ik natuurlijk even goed voor gaan zitten want ik heb nog geen idee hoe ik het wil. Ik ben er nu wel tevreden mee. Ik heb zo lang getwijfeld over een eigen domein en ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Ik ben er ontzettend blij mee!Desktop103Als ik bij mijn vriend ben halen we heel vaak een ijsje. Ze hebben hier zulk lekker ijs en ook vaak hele aparte smaken. Deze keer viel het wel mee met de aparte smaken dus ik neem gewoon kokos, hazelnoot, stroopwafel en karamel. Haha, ja meteen 4 bolletjes! Het is gewoon zó lekker.

Mijn vader gaat vanavond weer naar Engeland dus we vonden het gezellig om gisteren nog even met elkaar te lunchen. We houden allemaal van vis dus hee, de keuze was snel gemaakt. ‘s Ochtends was het ook nog wel lekker weer dus we wilden het combineren met een strandwandeling. Helaas sloeg het weer zo om toen we in de auto zaten. Dag zon, hallo regen. Het was dus rennen naar Simonis en lekker warm binnen blijven. Ik nam de gefrituurde mossel schotel maar pfoe, wat een bord vol. Ik heb denk ik meer dan de helft weer mee naar huis genomen. Het was erg lekker! Als je van vis houdt en in de buurt van Scheveningen woont, Simonis is een aanrader!

Dat was mijn weekje alweer. Ik heb nu een week vakantie en heb nog niet veel op de planning staan. Dinsdag ga ik naar Bevrijdingsfestival Haarlem, verder heb ik nog geen idee wat ik allemaal ga doen.

Hoe was jullie week?

 

6 Comments

 1. Iris | Todayslipstick May 4, 2015

  Wat goed dat je naar de inzage bent geweest en nu wel een voldoende hebt gehaald! Grappig, die pizza-schaar.
  Liefs, Iris

  Reply
  • Léonie May 4, 2015

   Ja, voelt echt fijn dat ik nu een voldoende heb! Kan ik misschien toch mijn P nog halen. Haha grappig he! x

   Reply
 2. kim May 4, 2015

  Fijn dat het uiteindelijk een voldoende bleek te zijn! Dan ga je wel nadenken hè, hoe het met al die andere cijfers zit, haha! Zelf dacht ik een keer een voldoende te hebben gehaald voor een tentamen, bleek ik een fout te hebben gemaakt bij het overschrijven van de meerkeuze antwoorden. Ik dacht dat ik het goede antwoord had gegeven, maar had per ongeluk op mijn kladbriefje een goed antwoord gegeven en op mijn tentamen niet. Zo dom!
  Wat jouw hond doet, doet mijn kat altijd. Volgens mij volgt ze mijn handen, omdat ze dan geaaid wil worden.

  Reply
  • Léonie May 4, 2015

   Oooh, die fout herken ik! Dat heb ik ook een keertje gehad. Dat is zo balen! Haha, dat zou inderdaad wel kunnen. Het zijn ook zulke aandachttrekkers.

   Reply
 3. Dionne May 4, 2015

  Die highlighter is echt heel mooi! Grappig die pizza schaar!

  Reply
 4. Jasper May 4, 2015

  Lekker fishie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *