ESSENCE CINDERELLA HIGHLIGHTER POWDER

IMG_9259kopiekopieDe Essence Cinderella collectie ligt in de winkel en bevat een aantal prachtige producten! Ik heb meteen de highlighter powder gekocht. Ik was er al een tijdje benieuwd naar en twijfelde dus geen seconde toen ik hem zag liggen. Dit juweeltje was al bijna uitverkocht dus mijn advies is om snel naar de winkel te gaan! Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder!


IMG_9252kopie

Toen ik hem op andere blogs voorbij zag komen wist ik meteen dat ik deze moest kopen! Ik ben sinds kort helemaal gek op highlighters. Ik vind dat het echt veel met mijn gezicht doet. Tuurlijk, soms is het een beetje te veel glitter maar als ik ‘s ochtends mijn gezicht opmaak vind ik dat ik pas ‘leef’ als ik highlighter op heb. Dus toen ik hoorde dat deze highlighter powder van Essence op de markt kwam was ik meteen verkocht.

IMG_9278

De verpakking is simpel en past perfect bij de naam; the glass slipper. Het doosje is doorzichtig waardoor je het patroon van de highlighter goed ziet. Deze highlighter belooft een ‘beautiful sheen’ en heeft een prachtige zachtroze kleur. De meeste highlighters die ik heb gebruikt zijn een stuk witter dus ik ben extra benieuwd naar de pigment van deze.

IMG_9266kopie

Het is zo’n mooi patroon dat het bijna zonde is om hem te verpesten! De roosjes liggen op de highlighter en ziet er heel vrouwelijk en romantisch uit. Op deze foto is al goed te zien dat het een highlighter is met een ‘koele’ kleur dus dat belooft heel wat voor de ‘beautiful sheen’.

IMG_9269kopie

Wauw, het verbaasd me hoeveel pigment deze highlighter heeft! In het licht glimt ie mooi en hij trekt meteen de aandacht. Ik ben heel tevreden! Om heel eerlijk te zijn was dit het enige van de Cinderella collectie waar ik écht naar uit keek. Ik ben daarom ook heel blij dat hij zo fijn in gebruik is! Hij is voor perfect voor de jukbeenderen, neusbrug en wenkbrauwbot.

Deze Cinderella highlighter van Essence is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister en kost € 3,39.

11 Comments

 1. annexxx April 30, 2015

  Wauw wat een mooi patroontje! Die heb ik nog niet in de winkel zien liggen…

  Reply
  • Léonie May 1, 2015

   Ja, ze zouden eind april in de winkel liggen maar het kan natuurlijk dat een filiaal sneller is dan de ander!

   Reply
 2. joojsjesblog April 30, 2015

  Oeh, heel mooi! In de kruidvat waar ik van de week was, lag deze collectie er nog niet 🙁

  Reply
 3. Cherel April 30, 2015

  Hij ziet er prachtig uit! Ik ga kijken of ik hem bij mijn Kruidvat ook nog zie liggen.

  Reply
  • Léonie May 1, 2015

   Ik ben benieuwd!

   Reply
 4. Sanae April 30, 2015

  Ziet er goed uit!

  Reply
 5. Vanessa April 30, 2015

  Hij is echt mooi! Jammer genoeg nog niet te koop bij ons.

  Reply
 6. Laury April 30, 2015

  Inderdaad mooi product!

  Reply
 7. Dina May 2, 2015

  Dat patroontje er op..

  Reply
 8. Juliet May 3, 2015

  Wat een beauty, ik vind hem echt prachtig, maar omdat ik al zóveel highlighters heb liet ik hem toch maar voorbij gaan hihi.

  Reply
 9. Lesley Van de Langkruis May 4, 2015

  Ik heb deze ook, het is echt een prachtig product 🙂 !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *