London, you’re amazing!

engelandHet is een beetje stil geweest op m’n blog. Een beetje heel erg. Mijn laptop had vorige week geen zin om mee te werken in het mooie weer. Ik kan natuurlijk niet alleen mijn laptop de schuld geven. Ik was zelf ook inspiratieloos. Het was gewoon echt niet mogelijk om woorden uit mijn vingers te krijgen. But I’m back! Het heeft even geduurd en daardoor kon ik jullie helemaal niet vertellen hoe ik het in Londen heb gehad! Better late than never toch?!


Zoals velen van jullie wel weten ging ik 10 dagen naar Londen. Niet hartje Londen, want we gingen naar mijn ouders die zo’n 30km van de stad wonen. Terwijl ik op Facebook las dat iedereen hun winterkleren weer uit de kast moest trekken lag ik in mijn bikini van het Engelse zonnetje te genieten. Zo gek dat het weer heel anders was dan in Nederland. Helaas maakte dit weer het wel moeilijk om de hele dag door te stad te slenteren. We zijn dus ook maar 3 dagen echt in Londen geweest.

En wat was het druk, wow. Ik heb nog nooit zoveel toeristen in Londen gezien. Het was een stuk drukker dan de andere keren dat ik er ben geweest. Dit maakte het fotograferen ook zo moeilijk. Overal staan mensen en op het moment dat je de foto gaat maken, loopt er weer eentje voor je foto. Ultieme photobomb. Vervelend! Shoppen was ook niet te doen. Wel jammer, want er was overal sale. Maar de pond is ook niet heel gunstig, dus voor het goedkope hoef je het ook niet te doen. Wij waren dus echte toeristen, die met een kaart door de stad liepen om de mooiste highlights te bekijken.

Ook al heb ik deze stad nu al een paar keer gezien, ik blijf het prachtig vinden. De gebouwen en het sfeertje zijn gewoon ontzettend gezellig. I can’t get enough! Ik heb veel van de stad gezien maar heb nog steeds niet het gevoel dat ik alles heb gezien. Dat betekent dat ik nog maar een keer terug moet. En dat is zeker geen straf!

Hoe gaat het met jullie?

17 Comments

 1. Femke July 14, 2015

  Wat ik zo fijn vind aan Londen is dat het een ontzettend schone stad is, en veel vriendelijke mensen.. Dit had ik voor ik naar Londen ging dus helemaal niet verwacht. Shoppen was bij mij toen ook geen doen want het was toen mega mega mega druk. Jammer!

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Ja, dat vind ik ook heel fijn aan Londen. Het is wel echt jammer dat het te druk is om te shoppen. Ik snap het dus ook niet als mensen zeggen dat ze naar Londen gaan om te shoppen. Hoe doen jullie dat dan?!

   Reply
 2. Joyce July 14, 2015

  Ik ben gek op Londen!

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Ja, 10 dagen was echt heel fijn. Zeker een aanrader, alleen niet voor je portemonnee, haha.

   Reply
 3. Sanae July 14, 2015

  Londen is inderdaad geweldig! 10 dagen daar zijn, lijkt me heel tof. ik was er zelf niet zo lang.

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Gelukkig zitten de highlights van de stad wel dicht bij elkaar dus het is ook zeker in korte tijd te doen!

   Reply
 4. Kim July 14, 2015

  I love Londen! Don en ik willen volgend jaar zeker weer terug naar deze prachtige stad en dan ga ik me helemaal suf shoppen.

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Ah super leuk! Moeten jullie echt doen.

   Reply
 5. Suzanne July 15, 2015

  Ik zou zelf ook erg graag naar London willen, lijkt me echt een super stad!

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Londen is echt een aanrader! Als je de kans krijgt moet je er een keertje naartoe gaan.

   Reply
 6. Gina July 15, 2015

  Ik ben ook echt gek op London! Wij zijn vorig jaar met de boot voor 8 dagen naar London geweest en het was echt super! Ik zou zo weer terug willen 😛

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Wat leuk! Ik wil ook nog een keer met de boot, zo’n leuke ervaring. Dan begint de vakantie echt al op de boot, haha.

   Reply
 7. Daphne July 15, 2015

  Aaah ik wil ook weer terug nu! In 2012 heb ik Londen bezocht en vond het geweldig

  Reply
  • Léonie July 15, 2015

   Jaaa, je moet weer een keertje terug. Geweldige stad!

   Reply
 8. evelien July 16, 2015

  Oh zo leuk dat je naar Londen bent geweest! Dat is zo’n geweldige stad, ik ben er twee keer geweest. Twee keer met kerst, toen was het ook zo druk. 🙂

  Liefs! Evelien

  Reply
 9. Iris Larisa July 17, 2015

  Wat heerlijk, 10 dagen Londen! Ik vind een weekendje ook altijd veel te kort. Mooi je foto’s ook! X

  Reply
 10. Laura July 21, 2015

  Wat heerlijk dat je in Londen bent geweest! Ik ben laatst 2 dagen geweest en vond het echt geweldig daar. Hele vriendelijke mensen.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *