The Unsuccessful Adulting Tag

26200_10150135442310263_1505181_nHet is weer eens tijd voor een tag! Ik ben deze week dan wel 20 geworden maar gedraag ik me ook echt volwassen? Joyce tagde mij voor deze tag en kon niet wachten tot ik hem mocht invullen. Toen ik deze tag aan het invullen was kwam ik er toch achter dat ik stiekem gewoon nog een kind ben. Welke kinderprogramma’s kijk ik? En kan ik eigenlijk wel koken? Je leest het hier!


Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Ik ging deze week boodschappen doen met m’n moeder en ik had heel erg veel zin in Fristi. Helaas was dit al uitverkocht dus ik zocht een alternatief. Tot ik de fles Yo! zag staan. Ik kreeg meteen een throwback naar de basisschool tijden dus voordat ik het wist, lag hij in het karretje. En geloof me, ik kreeg nog een grotere throwback toen ik m’n eerste slok nam. Ik voelde me echt weer een klein meisje, haha.

Hoe vaak ga je voor 22:00 naar bed?
Ik vind het heerlijk om lekker vroeg in bed te liggen, dus eigenlijk lig ik best vaak voor 22:00 in bed. Het duurt dan nog wel een tijdje voordat ik echt ga slapen maar het is zo fijn om even lekker in bed te liggen. Vooral na een hele lange dag.

Wat is het laatste kinderprogramma die je hebt gekeken?
Beugelbekkie! Dat was vroeger mijn favoriete programma en op een vrijdagavond had ik opeens zin om de afleveringen terug te kijken op Youtube. Sommigen gaan uit op vrijdag, anderen kijken Beugelbekkie!

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Misschien is het een slecht teken dat ik niet eens meer weet wat ik voor het laatst ben vergeten… Ik denk dat het dan waarschijnlijk iets was tijdens het boodschappen doen. Thuis weet ik altijd precies wat ik moet hebben maar ik vergeet alles zodra ik de supermarkt binnen stap. Soms blijf ik heen en weer rijden omdat ik iets vergeten ben.

Ben je wel eens in pyjama naar buiten geweest?
Vroeger wel, maar tegenwoordig niet meer. Ik zou nu eerder voor een joggingbroek of een trui kiezen, maar niet meer in mijn pyjama. Ik heb eigenlijk niet eens een pyjama, ik slaap gewoon in een veels te groot shirt.

Wat is je meest ranzigste gewoonte?
Ik weet niet of het een gewoonte is maar ik neem altijd flesjes water mee naar school. Als ik dan ‘s avonds die flesjes uit mijn tas haal, zet ik ze gewoon op mijn nachtkastje. Met als gevolg dat ik na twee weken ongeveer 14 flesjes op m’n nachtkastje heb staan. Not so nice.

26200_10150135439950263_4932077_nHoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Nul. Ik maak graag van die balletjes van mijn sokken. Ik zou helemaal onrustig worden van al die losse sokken in mijn kast. Geef mij maar een matchend paar!

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
De emoji’s die ik het meest gebruik zijn de aapjes, de knipoog en die met de tranen van het lachen. Ook vind ik het ballonnetje erg leuk, don’t ask me why.

Wat is je meest nerderige eigenschap?
Eigenschap? Ik ben een grote nerd. Nee, dat valt wel mee maar ik moet wel toegeven dat ik op een hele nerdy opleiding zit. Ik zit tussen de IT-geeks en ben eigenlijk de hele dag aan het programmeren. En stiekem vind ik het nog leuk ook!

Wat was de laatste keer dat het eten dat je kookte, mislukte?
Er brandt zo vaak iets aan als ik kook, maar een paar weken geleden was het wel heel erg. Mijn schnitzel was bijna zwart, de aardappels waren verre van gaar en de sperziebonen waren keihard. Misschien moet ik toch vaker pasta maken, dat lukt me altijd wel.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik ga dan aan de velletjes om mijn nagels trekken, zo verschrikkelijk irritant. Soms trek ik ze zo ver dat het gaat bloeden. Too much info, misschien kan ik dit ook wel bij ranzigste gewoonte zetten…

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Ik verstop nooit rekeningen, ik krijg er ook niet veel. Ik kan soms wel over de prijs van dingen liegen, zodat het lijkt alsof ik minder geld uit heb gegeven. Maar hee, het is mijn geld dus ik bepaal zelf wel wat ik ermee doe.

Dit was de tag! Ik tag Sabrina en Iris! Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden. En jullie mogen hem natuurlijk ook overnemen. Laat je het mij dan weten?

14 Comments

 1. Brittany June 13, 2015

  Dat van die water flessen herken ik! Daar heb ik ook last van. Dan vraagt mijn moeder altijd waar de water flessen zijn gebleven en dan moet ik gewoon een paar keer heen en weer lopen voordat ze allemaal weer netjes in de keuken staan, oeps!

  Liefs, Brittany

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Haha precies, echt een paar keer op en neer voordat alle flesjes weg zijn!

   Reply
 2. Kim June 13, 2015

  Wat heb je deze tag onwijs leuk ingevuld. Je schrijfstijl leest ontzettend fijn en ik vind je zo’n lieve en gezellige meid!

  Liefs,
  Kim

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Ah bedankt voor de complimenten, Kim!

   Reply
 3. Denise June 13, 2015

  Hahah wat een leuke antwoorden. Ik keek ook echt altijd beugelbekkie :-)

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Dat was zo’n leuk programma! Toen ik een beugel kreeg dacht ik ook dat ik hetzelfde zou kunnen, maar helaas…

   Reply
 4. Joyce June 13, 2015

  Wat heb je hem leuk ingevuld! Ik dronk ook vaak Yo! En keek naar beugelbekkie, ghehe. #unsuccesfuladult Liefs

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Haha, toch fijn om soms zulke dingetjes van vroeger opnieuw te beleven.

   Reply
 5. Jerka June 13, 2015

  Leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort ook eens ga invullen.

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Moet je doen, hij is erg leuk!

   Reply
 6. Jouvence June 13, 2015

  wat een leuke tag om te lezen ♥ kende deze nog niet xx liefs

  Reply
  • Léonie June 14, 2015

   Dankjewel!

   Reply
 7. Gina June 14, 2015

  Leuk om te lezen en beugelbekkie, die is te leuk haha!

  Reply
 8. Dascha June 14, 2015

  Leuke tag om te lezen! :-)

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *