Persoonlijke update | M’n hoofd is nog op vakantie

Ik weet het, ik heb zelf ook een hekel aan dit soort artikeltjes. Eigenlijk hoef ik mijzelf helemaal niet te verontschuldigen maar toch vind ik dat ik het wel moet doen. De vakantie is alweer een tijdje afgelopen en ik had mijzelf beloofd dat ik weer regelmatig zou gaan posten. Maar niets is minder waar. Wat heb ik een moeite met m’n planning zeg, pff. Mijn hoofd is gewoon nog op vakantie. Ik heb de afgelopen twee weken op bed gelegen met verschrikkelijke keelpijn en al het andere wat te maken heeft met verkoudheid. Volgens mij heerst er iets want ik hoor en zie van alle kanten dat mensen ziek zijn. Blegh, komt waarschijnlijk door dat herfst weer. Maar hoe gaat het verder met mij? Ik geef je een update!


School
School is natuurlijk ook weer begonnen maar omdat ik twee weken ziek ben geweest voelt het eigenlijk helemaal niet zo lang. Wat ik wel merk is dat het tweede jaar heel anders is dan het eerste jaar. We worden nu zo vrij gelaten dat ik helemaal niet weet wat ik aan het doen ben. En de rest van m’n groepje ook niet. Stress! Dat gaat natuurlijk goed komen maar het is wel eventjes wennen. Het voelt echt alsof we niet op school zitten maar zelf aan dit project werken. Scary.

P-uitreiking
P-uitreiking, iets waar ik heel erg naar uit keek. Je hebt je P in één jaar gehaald en dat wordt dan groots gevierd met een P-uitreiking. In de zomervakantie hadden we een mail gekregen met de datum (1 oktober) en we zouden binnenkort een officiële uitnodiging ontvangen. En toen zag ik vorige week donderdag een bericht op de Facebook-pagina van de opleiding. “De uitreiking is verplaatst naar 13 oktober. We konden geen lokaal regelen voor 1 oktober”. Dit meen je toch niet?! Waarom stuur je al een datum door als je nog niks hebt geregeld. Ik snap er niks van. Nou prima, dit is voor de meeste studenten geen probleem maar voor mij is dat toch wel even heel kut. Mijn ouders hadden al een vliegticket gekocht om hier 1 oktober te zijn, om mij te supporten tijdens mijn P-uitreiking. Dat is toch wel iets wat je graag met je ouders deelt. Maar nu kunnen zij er dus niet bij zijn. Ik denk ook niet dat ik nu nog naar de uitreiking ga, want ik vind het echt stom zonder mijn ouders. Ik baal er zo van.

Amsterdam Dance Event
Zoals de meeste van jullie wel zullen weten is het ook alweer bijna tijd voor Amsterdam Dance Event! 14 oktober t/m 18 oktober is het één groot feest in Amsterdam. En ik ben van de partij! Ik ga 15 oktober naar Martin Garrix en ik kan echt al niet meer wachten. Vorig jaar had ik 3 feestjes gepakt, maar dat waren 3 dagen achter elkaar. Je snapt dus ook wel dat ik de laatste dag helemaal kapot was! Er zijn zo veel verschillende feestjes dus het was heel moeilijk om te kiezen. Vorig jaar was Martin Garrix echt heel leuk dus hebben we ervoor gekozen om dit jaar weer te gaan. En dit keer in de Heineken Music Hall!

Ik wil als laatste nog even zeggen dat ik het bloggen echt weer op ga pakken. Het moet weer deel worden van m’n ritme. Ik werk eraan! Die eerste weekjes van school is alles weer even wennen maar ik weet zeker dat het vanaf deze week wel weer ‘normaal’ wordt.

Hoe gaat het met jullie?

12 Comments

 1. Tea September 22, 2015

  Wow wat stom van je p uitreiking, heel naar dat ze zoiets niet gewoon regelen.

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Ja heel slecht van school, maar hey we kunnen er niks meer aan doen!

   Reply
 2. Dina September 22, 2015

  Aaaah dat is even spannend als je op school zo vrij wordt gelaten dat je soms even niet meer weet wat je moet doen. Ik mis het ritme (met alles wat er in hoort, o.a. bloggen) ook nog een beetje. Ik ben ook nog een beetje in vakantiemodus of zo.

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Haha fijn dat ik niet de enige ben! Ik hoop dat jij ook snel je ritme weer terug vindt!

   Reply
 3. Kim September 22, 2015

  Jeetje wat balen van je p uitreiking. Ik begrijp heel goed dat je dit met je ouders wilt delen.

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Ja inderdaad, dus ik denk dat ik maar niet naar die uitreiking ga.

   Reply
 4. Denise September 22, 2015

  Wat klote van school zeg, echt ongelofelijk jammer dat je ouders er nu niet bij kunnen zijn..

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Stom he! Zo gek dat ze al een datum doorsturen terwijl ze nog helemaal niks hebben geregeld.

   Reply
 5. Femke September 22, 2015

  Leuk vooruitzicht voor ADE heb je! Wel jammer dat de datum van je P-uitreiking verzet is!

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Ja ik kijk er ook echt naar uit!

   Reply
 6. Suzanne September 23, 2015

  Fijn dat je het weer op gaat pakken. Ik heb je er al even over gesproken en vervelend dat je hoofd nog niet aan het ritme gewend is. Zelf is het bij mij ook nog allemaal een beetje verwarrend.

  Reply
  • Léonie September 25, 2015

   Ja dankjewel Suzanne! Lief dat je er naar vroeg. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *