Life Lately #10: outfitpost, lunchen en voetbal

Desktop106-001Een week vol leuke en gezellige momenten. Deze week kwam mijn allereerste outfitpost ever online, ging ik naar Bevrijdingspop Haarlem en heb ik, zoals altijd, weer heerlijk gegeten. Ik heb ook nog eens heerlijk geluncht met een vriendin die ik al een tijdje niet meer had gezien. Oh en ik ben er ook van overtuigd dat mijn vriend en ik een broodjeszaak moeten beginnen, haha. Waarom? Kijk snel mee.


 

Desktop107-001Vakantie! Deze week is zo snel gegaan. Maandag ging ik voor het eerst outfitfoto’s maken met mijn tas van Vimodos. Mijn moeder heeft me geholpen en ik ben eigenlijk wel blij met het resultaat. Ik vond het ook nog eens erg leuk om te doen! Ik denk dus dat ik vaker zulke posts online zal zetten. Mijn moeder gaat vrijdag weer naar huis dus ik moet wel even verzinnen hoe ik zelf de foto’s kan maken. Hoe doen jullie dit? Is er altijd iemand die jou helpt met foto’s?

Dinsdag was het 5 mei en rond 6 uur ‘s avonds gingen mijn vriend en ik naar Bevrijdingspop in Haarlem. Het zonnetje scheen wel maar er was zo’n harde wind. Gelukkig lag het terrein wel tussen de bomen maar daar hebben we het volgende probleem al; wij hebben allebei hooikoorts. We hebben het toch wel lang volgehouden maar het was niet zo leuk als we hadden gehoopt. Racoon vond ik wel heel vet om live te zien!

Dinsdagavond bleef ik bij mijn vriend slapen maar hij moest woensdagochtend ergens naartoe voor zijn scriptie. Ik bleef dus thuis en heb heerlijk zitten Netflixen! Ik keek ‘What to expect when you’re expecting’ en begon aan Orphan Black. Zo spannend! Ik vind het verhaal een beetje vaag maar het is wel heel spannend.

Desktop108-001Donderdag heb ik niet veel gedaan, eigenlijk alleen maar aan school gezeten. Woensdag hebben we een belangrijke presentatie en we moesten best veel voorbereiden. We liggen gelukkig wel op schema! Vrijdag had ik een date. Met een vriendinnetje die ik al een tijdje niet meer had gezien. We gingen gezellig lunchen en kozen allebei voor deze clubsandwich. Wauw, wat was ie lekker. En ja Claire, zie je het, deze foto komt op mijn blog. 😉

‘s Middags ging ik weer met de trein naar huis en het viel me op dat alle bloembollenvelden al uitgebloeid zijn. Normaal is het een heel feest om in deze omgeving te reizen rond deze tijd omdat je je ogen echt uitkijkt, met al die mooie kleuren. Hier en daar zie je nog een strook met felle kleurtjes maar de meeste velden zien er nu heel grauw uit. Best zonde want ik heb er niet eens foto’s van gemaakt dit jaar.

Desktop109Zaterdag heb ik weer aan school gezeten, so exciting! Zondag was dan wel weer heel leuk. Mijn vriend ging weer eens voetballen en ik ging kijken! Ik had hem nog nooit zien voetballen dus dat was heel leuk. Het weer was ook nog eens super mooi! Stiekem is mijn voorhoofd zelfs een beetje rood, oeps. Daarna hebben we weer eens een lekker broodje gemaakt. Ik vind echt dat wij een eigen broodjeszaak moeten openen. Deze keer hadden we een broodje pittige kip met bosui en tomaat. Oké, het is iets minder fotogeniek dan een broodje Carpaccio maar het was zeker niet minder lekker!

Desktop110En zondag was het natuurlijk ook moederdag! Ik was ‘s ochtends niet thuis dus heb geen ontbijt voor haar kunnen maken. Wel heb ik haar ‘s avonds geholpen met het avondeten. Oma bleef ook eten dus het was heel gezellig. Mama had een Mexicaanse schotel gemaakt en ik maakte daar quesadillas bij. Je denkt misschien, wat zijn die kleine stukjes theedoek links? Nee, dat zijn dus de quesadillas. Het tostiapparaat werkte niet echt mee en de wraps waren eigenlijk iets te groot dus daarom hebben ze die strepen aan de zijkant. Ook kreeg mama een hele mooie bos bloemen van mijn broer en mij.

Deze week begint het echte leven weer. Gelukkig is het wel een hele korte week want vandaag ben ik vrij en donderdag en vrijdag weer! Woensdag hebben we wel een belangrijke presentatie dus ik ga weer bikkelen. Maar nu eerst nog even van het mooie weer genieten. 

Hebben jullie een leuk weekend gehad?

24 Comments

 1. alexa May 11, 2015

  omg zoveel lekker eten, wat doe je me aan? haha :) ziet er goed uit!

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Haha sorry! Het was té lekker om niet te delen. Dankje Alexa!

   Reply
 2. Iris | Todayslipstick May 11, 2015

  Oeh wat een lekker eten! Succes met je presentatie woensdag.
  Liefs, Iris

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Dankje Iris, ik zal het nodig hebben! x

   Reply
 3. Jasper May 11, 2015

  Lekkere hapjes hoor, eet smakelijk! :)

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Dankjewel Jasper, het was zeker lekker!

   Reply
 4. Lisa May 11, 2015

  Hele mooie foto’s van heel lekker eten! Ik ben nog steeds verliefd op je lay-out :)

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Haha dankjewel Lisa! Ik vind jouw lay-out ook nog zo ontzettend mooi. x

   Reply
 5. Anouk May 11, 2015

  Oeh wat een heerlijk eten allemaal! Zo fijn om lekker op het terras te kunnen lunchen.

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Ja klopt, echt zo’n heerlijk zomers gevoel!

   Reply
 6. Joyce May 11, 2015

  Oh, al dat eten! Ik heb mijn vriend als persoonlijke fotograaf, ghehe

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Haha, dat is ook een goede! Ik zal het een keertje aan mijn vriend voorstellen. Ben benieuwd of ie me wilt helpen.

   Reply
 7. anna May 11, 2015

  Wat een hoop leuke foto’s! Je kunt ook met een statief foto’s maken van je outfit, maar dit is best wel lastig met scherpstellen en zo. Ik vraag liever iemand om hulp :-).

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Dankje Anna! Ja, hulp is een stuk fijner! Ik ga het toch een keer met een statief proberen. Als dat lukt zou het natuurlijk heel leuk zijn.

   Reply
 8. Gina May 11, 2015

  Ja vaker outfit foto’s! Super leuk..maar ik snap dat iemand dan wel de foto’s moet maken! Ik vraag mijn vriend vaak, maar die heeft ook niet altijd tijd, haha. Misschien dan toch op de timer en ergens opzetten?

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Haha, nee ik weet nu ook al dat mijn vriend niet altijd tijd zal hebben. Ik ga het inderdaad een keer met timer en statief proberen!

   Reply
 9. kim May 11, 2015

  ooh ik houd van Mexicaans, heerlijk! Haha ik zag gelukkig wel meteen dat het wraps waren, en geen theedoek.
  Mijn vriend heeft het ook maar druk met zijn scriptie!

  Reply
  • Léonie May 11, 2015

   Haha thank god, ik kreeg namelijk van iedereen te horen dat het net theedoeken zijn! Gelukkig zie jij het wel meteen. Ja, zware tijden met die scripties, pfoe.

   Reply
 10. Tedje May 11, 2015

  Wat een fijne foto’s!

  Reply
 11. Dina May 11, 2015

  Net gegeten en dan krijg ik weer trek door je foto’s haha. 😛

  Reply
  • Léonie May 12, 2015

   Haha oeps, sorry!

   Reply
 12. Naomi in Wonderland May 11, 2015

  Mmmm zoveel lekker eten! Ziet er echt goed uit :)

  Reply
  • Léonie May 12, 2015

   Dankjewel Naomi! :)

   Reply
 13. 4.Balou May 12, 2015

  Leuk overzicht! Die sandwich ziet er inderdaad heerlijk uit zeg, jammie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *