Dat is nou écht gênant!

blog

Geef het maar toe, stiekem houden we allemaal van leedvermaak. En daarom dacht ik, laat ik jullie een paar van mijn meest gênante momenten ever vertellen. Als ik aan sommige verhalen denk voel ik  nog steeds die ongelofelijke schaamte. Is het te laat om nog eventjes door de grond te zakken? Nee. Ik gooi ze nu namelijk op het internet en ik hoop dat jullie er van kunnen genieten. Gelukkig kan ik er nu om lachen.


– Toen ik nog op de basisschool zat liep ik altijd dezelfde route naar school. Eén ochtend liep ik op de stoep en ik zag een fietser naast me heel uitbundig zwaaien. Ik had deze man nog nooit gezien maar ik dacht, misschien wel zo aardig om terug te zwaaien. Dat deed ik dus ook. Ondertussen draaide ik me om en zag ik dat hij naar zijn vrouw zwaaide, die achter het raam stond. Vanaf die dag durfde ik die mensen niet meer aan te kijken.

– Nadat wij thuis kwamen van een weekje wintersporten hadden we helemaal geen wc-papier meer in huis. Het enige wat ik nog kon vinden waar tissues. Je zou denken, prima toch? Nou, in deze tissues zat dus munt zodat je na het neus snuiten een open en frisse neus had. Ik bespaar je de details maar laten we het erop houden dat het onwijs brandt.

– Sportdag op de middelbare school was voor mij als kluns ieder jaar weer een hel. Al helemaal toen ik als een van de eerste moest starten op de 400 meter en ik tijdens het startschot struikelde over mijn eigen voeten. Waar de hele school bij zat.

– Niet alleen sportdag was een hel maar de gymlessen waren ook geen feest. Ik moet zeggen, bij ons was gym ook wel echt een big deal. Voor een toets moest ik een routine doen op de gelijke brug (excuse me, dit zijn de olympische spelen toch niet?!). Nou daar ging ik hoor, ik probeerde mezelf omhoog te duwen maar daar ging het helemaal fout. Ik zakte door mijn armen en viel plat op het extreem dunne matje op de grond. Het resultaat? Een hersenschudding. En een onvoldoende.

– Ik ging een keer naar een festival met een Tinderdate. Hij nam ook gezellig zijn vriendin mee.

– Aan het begin van mijn relatie heb ik maanden lang geloofd dat mijn vriend 31 mei jarig is. Blijkt dat ie 30 mei jarig is. Ik doe nog steeds alsof ik het bedoelde als grapje, maar schat als je dit leest, bij deze geef ik toe dat ik het echt niet wist.

– Als we bij mijn vriend zijn doen we altijd boodschappen in een klein winkelcentrumpje. Voordat je naar binnen kan, moet je om 2 hekjes heen lopen. Laatst hadden mijn vriend en ik haast en wilde de drukte bij de hekjes omzeilen. Mijn vriend ging heel soepel tussen de kleine gleuf tussen het hek en de muur en ik dacht, dat moet mij ook lukken! Nou, ik had het even verkeerd ingeschat en kon er echt nét aan tussendoor. Ik voelde mijn heupen al klemmen tussen de muur en het hekje maar met wat gestoei lukte het toch. Ik had nog gehoopt dat niemand het zou zien maar een oude vrouw riep nog even ‘dat past net he!’ na. En bedankt.

Wat is het meest gênante dat jij ooit hebt meegemaakt?

8 Comments

 1. Charel November 13, 2016

  Wat een super grappig lijstje haha! Oh die date is wel heel erg hahaha!

  Reply
 2. Daphne November 13, 2016

  Omg hahaha dat van die tinderdate. Bizar!

  Reply
 3. Kim November 13, 2016

  Oh wat erg! Ik ben zo blij dat ik nooit aan Tinder begon ook haha.

  Reply
  • Léonie November 15, 2016

   Haha dat begrijp ik ja!

   Reply
 4. Joyce November 13, 2016

  Wat een ontzettend leuk lijstje. Dat van die Tinderdate verbaasd me gewoon nog steeds, haha. Ik heb bij de gymles wel eens gehad dat ik struikelde over een hockeystick – die ik zelf vast had. Oeps!

  Reply
  • Léonie November 15, 2016

   Hahaha ja dat is ook onwijs handig. Lekker klunzig!

   Reply
 5. Marsha November 15, 2016

  Hahaha omg die tinderdate en die tissues zijn wel heel erg hihi.

  Reply
 6. Lisa November 18, 2016

  Haha dit is zo ontzettend grappig om te lezen! Nummer 5 is om te gillen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *