Eigen domein en nieuwe lay-out

Blogger-Typing-on-MacBook-02

Ik heb eindelijk mijn eigen domein en vanaf vandaag staat ie online! Welkom op leonieanouk.com! Er moet nog het één en ander veranderd worden aan mijn lay-out maar voor nu vind ik het prima. Ik werk nu al een tijdje aan mijn blog en vond het dus tijd worden om een eigen domein te kopen. Ik irriteerde me aan de .wordpress.com, hier schreef ik laatst al een artikel over. Nu ben ik helemaal trots op mijn blog!


Waarom .com?
Ik heb voor .com gekozen inplaats van .nl omdat ik de mogelijkheid open wil laten om in het Engels te bloggen. Met .com zou ik een groter publiek bereiken en ben dan makkelijker te vinden. Ik denk en droom nog vaak in het Engels en heb soms nog zo’n moeite om in het Nederlands te schrijven. Het is niet zo dat mijn blog vanaf nu helemaal Engels wordt hoor, don’t worry. Misschien later, misschien wel helemaal nooit. We zien wel wat de toekomst brengt!

Nieuwe lay-out
Voor mijn opleiding moet ik vaak websites maken en heb dus ook wel enige ervaring met html en css. Ik zei dus meteen doodleuk dat ik mijn eigen lay-out zou maken voor mijn nieuwe blog. Nou, ik heb het geprobeerd maar heb het flink onderschat. Ik heb nu een lay-out gekocht die ik nog aan wil passen. Ik weet nog niet helemaal wat ik wil dus ik kan daarom ook nog niet zeggen wanneer deze online zal komen.

Nou, welkom op mijn nieuwe blog dus! Ik heb alle bestanden over kunnen zetten maar zal vanaf nu alleen nog op leonieanouk.com bloggen! Veel leesplezier!

12 Comments

 1. Jasper May 3, 2015

  Goed bezig! Ga zo door 😀

  Reply
 2. Iris | Todayslipstick May 3, 2015

  Gefeliciteerd met je eigen domein! Ik vind je lay-out echt heel mooi. Mooi clean, wat knap dat je hem nog zelf wilt veranderen. Ik volg je vanaf nu op Bloglovin.
  Liefs, Iris

  Reply
  • Léonie Anouk May 4, 2015

   Dankjewel Iris! Haha ja, ik ga het proberen. Ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken! x

   Reply
 3. Iris Larisa May 3, 2015

  Gefeliciteerd met je domein! Ik ben erg benieuwd naar je toekomstige layout 🙂 X

  Reply
  • Léonie Anouk May 4, 2015

   Dankje Iris! x

   Reply
 4. Lisa May 3, 2015

  Ik had echt n wauw momentje. Tis zo mooi geworden ♥ Als ik een domeinnaam koop wil ik demk ook .com

  Reply
  • Léonie Anouk May 4, 2015

   Haha dankjewel, erg leuk om te horen!

   Reply
 5. De Dotties May 3, 2015

  Zelf een lay-out maken kan best moeilijk zijn. Ik vind hem nu wel erg leuk, ook al heb je hem gekocht. Ik hou van simpele lay-outs! Liefs

  Reply
  • Léonie Anouk May 4, 2015

   Ja ik ook! Dat leest ook een stuk fijner dan zo’n drukke lay-out. Dankjewel! x

   Reply
 6. Jerka May 4, 2015

  Super leuk! Ik heb de stap naar een eigen domein ook gezet een paar dagen geleden en ben er super blij mee. En helemaal voor dezelfde redenen als jij heb ik ook gekozen voor .com. Mijn layout is helemaal nog niet zoals ik hem wil, daar is dus nog werk aan maar ik kan er niet zo goed aan uit haha. Nog heel veel succes met je blog en je hebt er een nieuwe volger bij 😉

  Reply
  • Léonie May 4, 2015

   Ik vind je lay-out eigenlijk wel mooi hoor, lekker strak! Leuk dat je me volgt. Ook jij hebt er een nieuwe volger bij! 🙂

   Reply
 7. alexa May 6, 2015

  ziet er heel erg goed uit, mooie lay-out zeg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *