Ik heb een baan!

Ja ja, ook ik kan nu eindelijk zeggen dat ik een baantje heb. Vanaf nu zal ik iedere weekend bij de Costes gaan werken. Dit wordt voor mij de eerste keer in een kledingwinkel en ik vind het eigenlijk wel een beetje spannend! Mode is iets wat mij veel bezig houdt. Ik lees er graag over, kijk er programma’s over en vind het ook heel leuk om outfits samen te stellen. Daarom leek het mij ook chill om in een kledingwinkel te gaan werken. Toen ik hoorde dat Costes een nieuw filiaal in Hoofddorp zou openen wist ik ook meteen wat ik ging doen; ik moet solliciteren!

En nu zit ik hier, met een bijbaan bij een winkel die vrijdag 8 april gaat openen! Ik heb er heel veel zin in maar vind het ook heel spannend omdat ik nog geen ervaring heb. Ik weet dan nu ook al dat ik in het begin behoorlijk ga stuntelen, haha. Het wordt de grootste Costes van Nederland en krijgt zelfs een koffiecorner! Dus heb jij zin om een keertje lekker te shoppen én koffie te drinken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Omdat ik nog studeer zocht ik iets waar mijn studie niet onder zou leiden. Ik ga dus ook alleen in het weekend werken, tenzij er doordeweeks hulp nodig is. Het eerste weekend moet ik gelijk 3 dagen werken omdat ze met de opening natuurlijk veel mensen verwachten. En hoe kan ik mij daar nou goed op voorbereiden? Juist, een dagje welness. Dinsdag ga ik heerlijk de hele dag naar Fort Beemster. Ik ben er nog nooit geweest maar het ziet er zó onwijs mooi uit. Na een dag relaxen weet ik ook wel zeker dat ik klaar ben voor het openingsweekend. Bring it on!

Werk jij ook in een kledingwinkel? Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie tips en ervaringen. Let me know! 

14 Comments

 1. Wies April 4, 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Costes is echt een leuke winkel. Ik kom nu voor het eerst op je blog, mooie layout heb je!
  Liefs x

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Dankjewel! Wat leuk om te horen, ik ben er zelf ook heel blij mee! :)

   Reply
 2. Iris April 4, 2016

  Wat leuk voor je, gefeliciteerd! In een kledingwinkel werken leek mij ook altijd heel erg leuk, toch heb ik het nooit gedaan. Veel plezier en succes met de eerste drukke dagen en de opening.

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Haha dat zal ik wel nodig hebben ja, thanks Iris!

   Reply
 3. Dilini April 4, 2016

  Leuk! Gefeliciteerd! Ik heb nog nooit in een winkel gewerkt, dus ik heb geen tips! Maak het gewoon leuk met je collega’s en klanten dan moet het goed komen/.

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Dankjewel Dilini! :)

   Reply
 4. Sandra April 4, 2016

  Yeah, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik was zaterdag in Hoofddorp en zag inderdaad dat er een hele grote Costes komt, nice. Leuk dat je daar gaat werken! :)

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Ja ik heb het zelf nog niet gezien maar hij schijnt echt groot te zijn. Thanks Sandra!

   Reply
 5. Marsha von Winckelmann April 4, 2016

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! ^^ -x-

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Dankjewel Marscha!

   Reply
 6. Dina April 4, 2016

  Yaaaay zo leuk! Gefeliciteerd! Mijn eerste échte baantje was ook in een kledingwinkel.

  Reply
  • Léonie April 4, 2016

   Thanks Dina! Ik ben echt heel benieuwd hoe het mij gaat bevallen.

   Reply
 7. Nina Simplynspecial April 4, 2016

  Wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baantje! Ik heb nooit in een kledingwinkel gewerkt, maar het lijkt me stiekem wel heel erg leuk :) Het zal vast een beetje wennen (en wellicht stuntelen hihi) zijn, maar dat komt vast helemaal goed joh!

  Reply
 8. Maaike April 4, 2016

  Ik zou eigenlijk ook wel héél graag willen werken in een kledingwinkel: dus super leuk dat je dit baantje bij de Costes nu hebt! Gefeliciteerd

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *