Single? Dé tips voor jouw Valentijnsdag!

Valentijnsdag, de dag waarop social media vol staat met liefdesverklaringen en zoetsappige foto’s. Als vrijgezel kan je daar helemaal gek van worden. Ik vraag me zelf altijd af waarom je dit alleen op valentijnsdag zou moeten uiten, als je elkaar eigenlijk iedere dag van het jaar lief zou moeten hebben. Maar wat kan jij als single nou op Valentijnsdag doen waardoor je je misschien minder alleen zal voelen? Dat ga ik je nu vertellen!


♥ Zoek met je vriendinnen een leuke stad uit (hou wel rekening met koopzondag!) en shop de leukste outfits. Van je vriendinnen krijg je natuurlijk een eerlijk mening over dat leuke jurkje.
♥ Geniet van je eigen spa day. Laat het bad vol lopen, gooi er een bruisbal van Lush in en geniet van je rust! Zo begin je je week heerlijk uitgerust.
♥ Nodig je vriendinnen uit en maak jullie eigen tapas. Extra leuk als iedereen zijn eigen gerechtje maakt en je er daarna met z’n allen van kan genieten. Vergeet de wijn niet!
♥ Bak een taart of cupcakes met je moeder. Quality time gegarandeerd!
♥ Ga op date! Genoeg vrijgezelle jongens op Tinder of Happn die vast en zeker in zullen zijn voor een date met een leuke meid.
♥ Let that energy out met een goede workout. Dan ben je 1) gezond en productief bezig en 2) binnenkort onweerstaanbaar voor het mannelijke geslacht. Win-win situatie!
♥ Kijk een romantische komedie, in je eentje of met vriendinnen. Zo kunnen jullie nog lachen om hoe dom liefde kan zijn.
♥ Ga stappen met vrijgezelle vriendinnen! 14 februari is ook wel dé avond dat de meeste vrijgezellen gaan stappen. Sommige zullen natuurlijk uit zijn op een avontuurtje maar toch lijkt het mij wel een grappig sfeertje.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag?

12 Comments

 1. Kim February 3, 2016

  Hele leuke tips voor de meiden die single zijn! Stiekem toch een beetje blij dat ik Valentijnsdag mag doorbrengen met mijn prachtige gezin.

  Reply
  • Léonie February 3, 2016

   Dat snap ik helemaal! Geniet ervan meid.

   Reply
 2. COTShopaholic February 3, 2016

  Leuke tips! Ik doe een girls day met mijn vriendinnen. Ik heb trouwens ook een artikel op mijn blog met allemaal leuke ideeën voor de single girls op Valentijnsdag. Zou leuk zijn als je een kijkje zou nemen, er staan namelijk een paar bij die je niet in je lijstje hebt staan 😀

  Reply
  • Léonie February 3, 2016

   Wat leuk! Ik ben benieuwd naar jouw artikel, ik ga hem meteen lezen.

   Reply
 3. evelien February 3, 2016

  Ah wat een super leuke tips! Ik ga mijn ander half jaar samen vieren met mijn vriend en ga een taart voor hem maken. Voorderest weet ik nog niet echt wat de planning is!
  Liefs! Evelien

  Reply
  • Léonie February 3, 2016

   Ook lekker! Daar zal hij zeker heel blij mee zijn. Ik had vorig jaar koekjes gebakken voor m’n vriend en hij vond het een heel leuk idee.

   Reply
 4. Jolet February 3, 2016

  Ik ben niet single met valentijnsdag, maar ga wel lunchen met m’n gezin. Ook leuk, een keer wat anders!

  Reply
  • Léonie February 3, 2016

   Dat is inderdaad ook een heel leuk idee! Alvast veel plezier.

   Reply
 5. Mariska February 4, 2016

  Ben niet single maar wel alleen met valentijn, dus dit zijn goede ideeën!

  Reply
 6. Bente February 5, 2016

  Hoewel ik niet single ben lijkt mij het ook leuk om dit te doen met valentijn! Er staat met mijn vriend in ieder geval nog niks gepland en ik heb een vermoeden dat daar ook geen verandering in gaat komen 😉

  Reply
 7. Lisa February 6, 2016

  Wat een mooie foto van die rozen zeg. Ik ga gewoon lekker de hele dag Netflixen hihi.

  Reply
 8. alexa February 6, 2016

  Ik ga altijd met een vriendin uiteten en dan lekker drankjes drinken haha!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *