8x irritaties in de sauna

Laatst gaf ik al aan dat ik enorm toe was aan een dagje wellness. En dat heb ik afgelopen dinsdag gedaan! Ik heb lekker de hele dag in de sauna gezeten, in de whirlpool gelegen en mijn huid gescrubt met de lekkerste scrub die ik ooit heb gebruikt. Ik was bijna in staat om een hele plastic tas te vullen met deze scrub, I need it! Maar op een gegeven moment, toen ik helemaal bezweet op mijn handdoekje in de sauna lag, bedacht ik mij dat ik hier wel een goed artikel over kon schrijven. De irritaties in de sauna. Herken jij ze?

– Ook al staat er overal in koeienletters ‘stilteruimte’, er zijn maar weinig mensen die zich er echt aan houden.
– Al die dramatische, GTST waardige levensverhalen die je vervolgens aan moet horen omdat mensen niet doorhebben dat 1) verder iedereen stil is en 2) ze zo hard praten dat iedereen mee kan genieten.
– Mensen die ongevraagd jouw timer omdraaien omdat ze hem zelf willen gebruiken.
– Keiharde houten ‘kussentjes’ die na een paar minuten echt niet meer lekker liggen. Waarom zijn ze van hout?!
– Een badjas die je onmogelijk aan kan trekken als je nat bent.
– Mensen die met hun slippers op de banken gaan dansen. Laat ze buiten of op de grond!
– Mensen die uren in het bubbelbad blijven zitten. Gun mij ook alsjeblieft.
– Of die uren blijven scrubben en de douche bezet houden.

Maar gelukkig kom ik wel altijd tot rust na zo’n dag wellnessen. Ik hoop niet dat deze irritaties je heel erg afschrikken want ik raad het echt aan! Ik voelde mij als herboren. Ik merk nu ook dat ik een stuk eerder wakker ben dan normaal en een stuk minder moe ben. Ik kan er weer even tegenaan! En als ik weer kapot ben, kan je mij weer vinden in de sauna!

Herken jij deze punten?

1 Comment

  1. Dina April 9, 2016

    Hahhaa dat je badjas dan niet zo goed aan wil.. :’) Ja, dat herken ik dus wel. Tot nu toe heb ik altijd mazzel gehad en was ik altijd toevallig net die dag in de spa dat het rustig was. Wel heb ik eens gehad dat een man mij zat te checken en me achterna liep (joe, die is er toen uitgedonderd want ik heb het gemeld) en toen ik met mijn vriend was de laatste keer, was er een stel dat ons wel zag zitten. HOE TREF IK DAT TOCH IEDERE KEER. HUILEN.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *