ON THE WISHLIST

WISHLIST

Ik maak graag lijstjes zodat ik alles netjes op een rijtje heb. Boodschappenlijstje, to-do lijstje maar ook een wishlist, een lijst met mijn musthaves. Dingen die ik ontzettend graag wil hebben maar waarvan ik stiekem denk dat ik het ook echt nodig heb. Oké, ik geef toe dat ik niet alles nodig heb. Ik heb nog kerstgeld over en ik ben van plan om een paar van deze items hiermee te kopen. Helaas kan ik niet alles kopen maar hey, I’m still satisfied. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat? Kijk dan mee!


Flaphoed
Ik wil nog heel graag een flaphoed. Ik heb nog steeds niet de perfecte gevonden. Ik zie steeds prachtige outfits voorbij komen met een flaphoed en dan wil ik ‘m nóg meer. Het maakt een outfit helemaal af en als ik er eindelijk eentje heb gescoord kan ik niet wachten om hem te combineren. Ik heb al een paar outfits in mijn hoofd waar ik hem bij zou kunnen combineren. Ah, ik moet er een hebben!

iPad mini
Misschien heb ik dit niet persé nodig, maar ik wil er wel heel graag een. Voor mijn opleiding heb ik altijd mijn laptop nodig dus ik zou mijn laptop niet kunnen vervangen voor een iPad. Toch denk ik dat ik een iPad heel vaak zou gebruiken. Als ik ‘s avonds tv zit te kijken vind ik het niet chill om met mijn laptop op schoot te zitten. Ook als ik naar mijn ouders in Engeland ga neem ik mijn laptop niet mee. Ik mag 1 handbagage koffer meenemen en vind het dan zonde van de ruimte om mijn laptop mee te nemen. Hoe chill zou het dan zijn als ik wel connected zou kunnen blijven via mijn iPad?! Natuurlijk neem ik mijn telefoon altijd mee maar je kan toch net even iets meer met een iPad. Ik ga bijvoorbeeld geen post typen op mijn telefoon maar dit zou ik wel doen op mijn iPad.

GoPro lcd bacpac
Voor mijn verjaardag vorig jaar heb ik een GoPro gekregen. Een superfijn klein dingetje maar wat is het onhandig dat je niet precies kan zien wat je filmt! Heel vaak kwam ik er dan thuis pas achter dat mijn beelden niet perfect gelukt waren. Na heel wat zoeken op internet kwam ik erachter dat ze ook schermpjes hebben die je achterop je GoPro kan plaatsen. I need this! Ik weet al zeker dat ik dit van mijn kerstgeld ga kopen. Ik wil dit heel graag hebben voordat ik op vakantie ga deze zomer omdat ik dit zo vaak zou gebruiken. Dit is dus wel echt #1 op mijn wishlist.

Sendra laarzen
Ik zit al 3 jaar met Sendra laarzen in mijn hoofd. Toen ik nog op de Hogeschool Leiden zat zag ik ze iedere dag wel maar op de Hogeschool Utrecht zie ik ze een stuk minder. Ik heb me (nog) niet verdiept in de verschillende modellen omdat de prijs mij ontzettend in de weg zit. Wat zijn die laarzen duur! Je zit al snel tegen de €200-250. Ik vind de zwarte stoere boots wel echt perfecte zwarte laarsjes. Ze zien er ontzettend stoer uit en ik heb gehoord dat ze heel lekker lopen. Misschien moet ik het toch maar een keer proberen…

Zwarte ripped jeans
Een ripped spijkerbroek heb ik nu inmiddels wel maar ik wil nog heel graag een zwarte ripped jeans. Mijn zwarte broek is namelijk mijn alles en ik weet nu al dat ie voor de lente te dik is. Hij moet wel subtiele gaten hebben, het liefst rond de knie. Voor de lente vind ik ze toch net wat frisser en leuker staan. Als jullie weten waar je een mooie zwarte ripped jeans kunt kopen hoor ik het graag!

Sperry’s
Sperry’s vind ik hele leuke voorjaarsschoentjes. Sommige vinden ze ontzettend kak maar ik vind ze toch wel iets hebben. Het liefst wil ik ze in het grijs omdat mijn kledingkast toch wel heel veel zwart, wit en grijs bevat. Op die manier kan ik ze dus met veel dingen combineren en in die kleur vind ik ze stoer maar vrouwelijk. In het voorjaar loop ik alleen maar op instappers en ik denk dat Sperry’s een perfecte toevoeging aan mijn kledingkast zullen zijn.

Wat staat er op jouw wishlist?

4 Comments

 1. Loïs January 31, 2015

  Zo’n jeans wil ik ook al heel lang.

  Reply
 2. Karlien - Polished Cats February 1, 2015

  leuke wishlist!

  liefs
  Karlien

  Reply
 3. Irma February 1, 2015

  Die Sperry’s! Sowieso leuk!

  Reply
 4. Mylene February 1, 2015

  Oooh doe mij ook maar een iPad!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *