Minimal earrings

Iemand die mij wat langer kent weet dat ik dagelijks mijn pareloorbellen draag. Ik zou niet snel voor andere oorbellen kiezen maar sinds ik deze trend heb ontdekt weet ik zeker dat ik deze ook in mijn collectie moet hebben! Helaas zou ik zelf nooit kleine ringetjes kunnen dragen omdat mijn gaatjes scheef geschoten zijn. De een zit dus veel hoger dan de ander, waardoor ringetjes mij dus niet passen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere prachtige exemplaren binnen deze minimalistische trend. Minimal earrings are here to stay!


Je outfit, horloge en zelfs je interieur. Minimalism is helemaal hot and I love it! Bij mezelf ben ik nooit zo van de statement oorbellen of kettingen geweest dus deze trend is echt op mijn lijf geschreven. Een leuke variant op mijn pareloorbellen is trouwens toch wel de parel uit bovenstaande inspiratie. Zeker één van mijn favorieten!

Wat ik vaak terug zie komen in deze trend is dat het onwijs leuk staat met meerdere gaatjes. Zelf heb ik er maar één maar ik zit heel erg te twijfelen om een tweede gaatje te laten schieten. Niet alleen door deze trend maar ik loop al langer met dit idee in mijn hoofd. En ik geef toe, als ik bovenstaande inspiratie zie moet ik zeggen dat ik het echt onwijs leuk vind staan. Deze keer zou ik ze wél bij een plek laten schieten waar ze netjes afgemeten worden. Deze trend is inmiddels ook opgepakt door de Hema, waar ik al een aantal minimalistische oorbellen heb zien hangen. Het leuke is ook dat de setjes niet heel duur zijn, waardoor je makkelijk meerdere setjes kunt kopen. Zo blijf je mix en matchen!

Wat vind jij van deze trend?

11 Comments

 1. Mariska January 26, 2016

  Niks móet, maar ik vind minimalistisch wel heel erg mooi! Zoals deze oorbellen 🙂

  Reply
  • Léonie January 26, 2016

   Me too, het staat echt heel leuk!

   Reply
 2. alexa January 26, 2016

  Ik vind deze trend echt heel erg leuk weet eigenlijk niet of het wat voor mij is mar ik vind het bij andere altijd onwijs leuk!

  Reply
  • Léonie January 26, 2016

   Ik moest eventjes wennen maar ik denk dat het ook wel bij jou staat!

   Reply
 3. Charlotte January 26, 2016

  Ik vind dit er mega tof uit zien! Ik weet alleen niet of ik het zelf zou doen

  Reply
 4. Janne January 28, 2016

  Ik houd hier zo veel van! Zelf draag ik vrijwel altijd een ringetje en dan in mijn 2de gaatje een bolletje 🙂

  Reply
 5. Bernadet January 28, 2016

  Ik vind dit ook zo tof, vooral voor mijn tweede oorbel-gaatje (hoe noem je zoiets, haha?) die staafjes vind ik momenteel echt heel tof.

  Reply
 6. Joyce January 28, 2016

  Ik vind ze ook zo gaaaf! Ik wil binnenkort op zoek gaan naar een paar minimalistische oorbellen 🙂

  Reply
 7. Sabrina January 30, 2016

  Ik vind deze trend erg stoer! Ik draag echt nooit oorbellen, maar dit zou ik wel snel kopen, lekker makkelijk, niet te zwaar en ook nog eens leuk!

  Reply
 8. Lisa February 6, 2016

  Ik wil nog heel graag van die tiny earbars, ik vind minimalistsiche oorbellen echt geweldig.

  Reply
 9. Cynthia -Liefdevoormode February 10, 2016

  Fijne trend! Ik doe er ook aan mee:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *