De vetste Coachella festival outfits!

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Afgelopen weekend was het weer tijd voor het eerste weekend van Coachella. Heel Snapchat, Twitter en Instagram stond vol met foto’s van celebs die de tijd van hun leven hadden op dit festival. Coachella is een festival dat wordt gehouden in een woestijn in California. Inmiddels is het een onwijs populair festival waar heel bekend Amerika te vinden is. En dat natuurlijk in de té leukste outfits. Afgelopen weekend was het het eerste weekend en ik zet de leukste outfits op een rijtje. Laat je inspireren voor het festivalseizoen!

Coachella outfits

Kant, lange jurken en crop tops. Wit is een kleur dat we eigenlijk ieder jaar weer zien tijdens het festivalseizoen. Het staat heel zomers en dat is ook de reden waarom het veel terug komt in mijn festival garderobe. En zoals we allemaal weten is wit ook een ontzettend koele kleur om te dragen als het zonnetje volop schijnt. Ideaal!

Coachella outfit

Ook altijd zo’n last van opkruipende shirtjes tijdens het dansen? Een body is de oplossing! Voor degene die hier nog niet bekend mee zijn, de body is eigenlijk een badpak. Geen gezeur meer met shirtjes die je om de paar minuten in je broek moet stoppen! Ze komen in allerlei vormen en maten en zijn momenteel helemaal hip. Dit item kan zeker niet ontbreken in jouw festival garderobe.

Coachella outfits

Je staat de hele dag (hopelijk) te dansen onder een warm zonnetje met een ijskoud drankje in je hand. Een zonnebril is dan onmisbaar! Het is sowieso belangrijk om je ogen te beschermen tegen de zonnestralen en gelukkig zijn er genoeg fashionable exemplaren op de markt. Tijdens Coachella werd de mirrored zonnebril meerdere malen gespot. Hoe groter, hoe beter! Dat geldt niet voor alle soorten; de kleine ronde bril is ook terug van weggeweest.

Wat draag jij graag op een festival?

2 Comments

  1. Neeltje | Thoughts in Style April 22, 2016

    Leuke outfits allemaal! Ik vind alle Coachella outfits altijd echt gaaf. X

    Reply
  2. Lindsey Beljaars April 22, 2016

    Wat een toffe inspiratie! Ik draag heel graag gewoon een shortje of een playsuit op festivals! In ieder geval iets met zakken, haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *